Terug

Trouwboeketten op maat

  • Door Jade
  • 11 / 09 / 2024 0
Trouwboeketten op maat

Je weet misschien inmiddels al dat wij werken met droogbloemen en laten we eerlijk zijn wat is er nou mooier dan langer kunnen genieten van een prachtige gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een bruiloft. Wij van Droogbloemetjes.nl bieden daarom de mogelijkheid om een trouwboeket op maat te bestellen. Zo kun jij uiteindelijk veel langer genieten van een prachtig trouwboeket.

Droogbloemen zijn weer helemaal de trend van nu. Het staat volledig in het teken van stijl en duurzaamheid. Zo zijn de droogboeket terug te vinden in moderne interieurs, mode en tegenwoordig zijn ze ook erg populair bij bruiloften. Droogbloemen zijn hip, trendy, uniek, maar vooral erg stijlvol. De droogbloemen in de jaren 70 en 80 bij je moeder of oma in de woonkamers waren al razend populair, maar nu met deze wereldwijde comeback passen ze in elk interieur en bij elke gelegenheid. Ze zijn allesbehalve ouderwets en duf! Je vind ze in elk magazine, in elke woonwinkel en bij bijna elke bloemist. Door hun veelzijdigheid en duurzaamheid zijn ze dus ook op bruiloften erg populair.

Wat zijn droogbloemen?

De droogbloemen die we nu kennen zijn bloemen, planten of andere organische producten die hun prachtige kleur en vorm hebben behouden door speciale droogprocessen. Ze worden zorgvuldig gedroogd waardoor de schoonheid van de bloem wordt behouden. Onder de categorie vallen vele soorten bloemen, denk hierbij aan: bloemen, granen, kruiden, dennenappels, veren, takken en zelf Longlife rozen (echte gedroogde rozen uit Ecuador). Ze worden gebruikt in boeketten, kransen, bloemstukjes, decoraties en nu ook steeds vaker in bruidsboeketten.

Het grootste voordeel van droogbloemen is dat ze minimaal 6 maanden hun kleuren en vormen behouden. Ze zijn er in alle kleuren en vormen, hierdoor kun je eindig blijven variëren en voor elk interieur of gelegenheid het perfectie bloemproduct ontwerpen. Je kunt heel lang genieten van jouw droogbloemen, dit is duurzaam en je kunt hier veel geld mee besparen.

Waarom droogbloemen op je bruiloft?

Droogbloemen passen perfect bij het thema duurzaamheid. Dit wordt steeds belangrijker voor veel bruidsparen. Doordat ze langer meegaan en minder snel vervangen hoeven te worden dan verse bloemen is het een bewuste keuze voor het milieu. De robuustheid van droogbloemen zorgt er ook voor dat ze geschikt zijn voor bruiloften. Ze zijn niet kwetsbaar voor kou of hitte. Hierdoor zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buitenbruiloften, ongeacht het seizoen!

Doordat droogbloemen in alle kleuren, vormen en maten komen kun je elk boeket perfect ontwerpen bij verschillende stijlen, zoals boho-chic, rustiek, vintage of juist kleurrijk. Ook kun je de droogboeketten verrijken met elementen zoals linten, kant en jute. Hiermee maak je een uniek bruidsboeket dat de persoonlijke stijl van de bruid en bruidegom perfect zal weerspiegelen.

Decoratie en styling

Ook zijn droogbloemen geschikt voor de decoratie en styling van jouw bruiloft. Hier zijn elke ideeën:

  1. Bruidsboeket en corsages: Het voordeel aan een bruidsboeket en corsage met droogbloemen, is dat het een lang blijvende herinnering is aan je speciale dag. Droogbloemen gaan lang mee en zo’n belangrijk boeket als een bruidsboeket, kun je jaren bewaren. Voor corsages zijn droogbloemen perfect te gebruiken. Ze zullen de hele dag mooi blijven.
  2. Tafeldecoratie: Er zijn veel verschillende manieren om droogbloemen als tafeldecoratie te gebruiken. Zo kun je een boeketje in een vaasje doen, losse droogbloemen in een glazen pot doen of zelfs een boeket in een houten kistje zetten. Combineer je droogbloem-decoraties met kaarsen en lichtslingers voor een romantische sfeer.
  3. Backdrop en fotowanden:Voor een unieke backdrop of fotowand kun je droogbloemen gebruiken. Met verschillende soorten, kleuren en vormen kun je je eigen persoonlijke achtergrond creëren, passend bij jouw stijl en gewilde sfeer.
  4. Haaraccessoires en kransen:  Voor de bruid, bruidsmeisjes en andere gasten kun je unieke haaraccessoires of kransen maken met droogbloemen. Deze accessoires zullen een unieke, romantische bohemian uitstraling geven.
  5. Uitnodiging of bedankjes: Om de uitnodigingen of bedankjes te personaliseren kun je hier droogbloemen voor gebruiken. Plak bijvoorbeeld je eigen gekozen droogbloem(en) op de envelop, in de kaart of deel als bedankje een flesje droogbloemen of kleine droogboeketten uit aan je gasten. Dit geeft ze een blijvende herinnering aan jullie bruiloft!

Tips

  • De juiste bloem:

Zorg ervoor dat je de juiste bloem kiest, want niet elke bloem is geschikt om te drogen.

  • Kleurenpalet en thema:

Zorg ervoor dat je kleurenpalet en thema duidelijk is. Doordat droogbloemen in vele kleuren en vormen verkrijgbaar zijn is het belangrijk dat deze ook bij jouw bruiloft passen. Zo kun je een samenhangend geheel creëren.

  • Bewaring:

Droogbloemen gaan een lange tijd mee, maar zorg er wel voor dat je ze dan op de juiste manier bewaard. Zorg ervoor dat de droogbloemen of droogboeketten op een droge en koele plaats liggen. En vermijd zonlicht! Zonlicht kan de kleuren van de bloemen vervagen.

Onze droogbloemen

Naast dat je kant-en-klare boeketten en/of bossen bij ons kunt bestellen, kun je bij Droogbloemetjes.nl ook jouw eigen droogbloemen bos of boeket samenstellen.. Zo beschikken wij, als dé droogbloemen specialist, namelijk over het grootste assortiment aan droogbloemen. Wil jij een droogboeket van ons als bruidsboeket? Neem contact met ons op met jouw wensen en we stylen een perfect passend boeket bij jouw persoonlijke stijl!

Conclusie

Wij van Droogbloemetjes.nl smappen dat droogbloemen geschikt zijn voor vele elementen bij bruiloften. Ze zijn tijdloos, stijlvol en helemaal de trend van nu. Een droogboeket als bruidsboeket geeft je de mogelijkheid om nog jaren na te genieten van jullie bruiloft. Ook voor subtiele elementen kun je droogbloemen gebruiken, zoals haaraccessoires, tafeldecoratie of bedankjes voor je gasten. Door de vele kleuren en vormen van droogbloemen kun je elk element aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en jouw trouwthema. Ze zijn een prachtige keuze voor nu en een blijvende herinnering voor later.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Vereiste velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Droogbloemetjes.nl 4,8 / 5 - 122 Reviews @ Google mijn Bedrijf
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »